office@ringmol.com +359 / 876 701 451

КатегорииИнфрачервен безконтактен термометър DT-8650 /-50 +650°C/

Производител: OEM
Марка:
Код: DT-8650
Наличност: В наличност
Налични артикули: 9
Тегло: 1кг
Количество/брой:
Цена: 57.99 лв

Описание:

Качествен инфрачервен IR безконтактен термометър DT-8650. Уред за бързо дистанционно отчитане на повърхностна температура по Целзий и Фаренхайт в интервала от -50 до 650 градуса. Изключително удобно средство за бързи измервания и тест. Може да се използва в техниката, бита или медицината, приложението е безкрайно. Прецизността е до десети от градуса. Светодиодно осветление на дисплея. Снимка на изображението. Червен лазер за точно позициониране в измерваната област. Работи с батерия от 9V,  включена в комплекта. Автоматично изключване за пестене на батерията. Опаковка блистер.

Техническа характеристика: 

Температурен обхват: -50°C +650°C  (-58℉ to 1202℉) 

Tочност: +- 2 %

Чувствителност: 0.1 °C (0.1 ℉ ) 

Време за реакция: < 0,5 sec 

Спектрална чувствитeлност: 5-14 um 

Работна температура: 0-50°C 

Температура за съхранение: -20°C +50°C 

Отношение разстояние/петно: 8:1

Тегло - 129 грама

Размери - 15.5 х 8 х 4.1 см.

Ефективният начин за безконтактно измерване на температури (-50°C до +380°C / 8:1)  С помощта на безконтактния термометър можете например да сканирате стените и да диагностицирате термомостове или слаби места в топлоизолацията, да търсите дефекти в силови електрически уредби, автомобилни двигатели, климатични уредби, да прогнозирате дефектиране на лагери и машинни детайли чрез контролиране на работната им температура и т.н. - Измерва мигновено повърхностна температура в диапазона -50℃ to 300℃ (-58℉ to 572℉). - Евтин, лек и точен измерителен уред подходящ за дистанционно измерване на температурата на: хора или животни, дори докато спят, на ниско или високо температурни машини и съоръжения, в т.ч. нискотемпературни камери, хладилни съоръжения, ДВГ, отоплителни тела и т.н., температурен режим при различни технологични процеси. 

- Ниската цена го прави подходящ за ползване и в бита, а малките размери и високото ниво на точност - оптимален като контролен уред за специалисти в различни сфери на индустрията или сервизни работници.

Бърза поръчка

Име и Фамилия Телефон за връзка С натискане на бутона поръчвам, се съгласявате с :Общите условия на сайта.
Наш консултант ще се свърже с вас за потвръждение на поръчката и уточняване на детайлите за доставка
Email Град / Село:
Адрес / Офис на ЕКОНТ: